Nyheter

FoMM 2022 - Nytt datum

  • 31 jan 2022

På grund av smittläget i samhället idag och den osäkra situation som råder vad gäller restriktioner har vi beslutat att även i år skjuta på FoMM till hösten. Nytt datum är 6-8 oktober och temat blir som tidigare meddelats Manuell Medicin där vi belyser såväl det vetenskapliga läget som själva hantverket. Med detta beslut skapar vi bättre förutsättningar att planera och arrangera en riktigt bra kongress och så får vi mer tid mellan FoMM 2021 och årets FoMM – det tror vi är bra för alla. Sedan är målsättningen att komma tillbaka till normal tid för FoMM, i april 2023. Årsmötet 2022 ligger kvar den 2/4 och hålls digitalt.

Håll ögonen öppna – mer information om FoMM22 kommer inom kort.

Stort tack!

  • 5 dec 2021

Tack alla ni som var med under FoMM 2021!

Det blev en riktigt, riktigt lyckad kongress med många bra och intressanta föreläsningar, bra mingel hos utställarna och så en härlig avslutning med jubileumsbanketten. Det kändes som om många längtat efter det här rätt länge...

Nu blickar vi framåt mot FoMM 2022. Det är den 1 april som gäller för själva kongressen och så kommer vi att ha workshops och utställarmingel dagen innan och SNF:s årsmöte och Naprapatkonvent på lördagen den 2 april. Temat för FoMM22 kommer att bli en djupdykning i vårt hantverk - den manuella medicinen. Vi återkommer inom kort med en mer precis rubrik och mer information. Men boka redan nu in den 1 april i din kalender - då kör vi igen!

Ny lag: Anmälsplikt

  • 27 aug 2021

Ny lag om anmälningsplikt av stickande verksamhet

Med anledning av den nya lag som trädde i kraft den 1/7 - anmälningsplikt till kommunens hälso- och miljöskydd för stickande verksamhet, la vi tidigare idag ut information via ett nyhetsbrev.

Nyhet från fortbildningsgruppen

  • 26 aug 2019

Nya grepp i arbetet med fortbildning!

Ny medlemswebb publiceras

  • 3 okt 2018

Nya medlemswebben lanseras